by Degree Admin

Monicas kjøttgryte/suppe

Chili con carne 4.
Etter en laaang dag med MVC, CSS og Java script, smaker det ekstra godt med denne gryta

  • 2 ss smør
  • 1-2 løk
  • 7-8 sjampinjong
  • 1-2 fedd hvitløk

Grovdelses og stekes på middels varme til løken blir blank. Bruk en stor gryte som skal romme hele suppen til slutt. 1 kg kjøttdeig stekes og tilsettes gryten med løk og sjampinjong. En pakke Salami, chorizo eller bacon  deles i passe store biter og stekes sprøtt før det blandes i den store gryten. Har du noen rester av pølser eller annet kjøtt er det også godt i suppen.

  • 2 bokser med skoldede tomater helst Mutti
  • 2-3 bokser med vann (tilpass mengden vann til ønsket tykkelse på suppen).
  • 2 bokser med tomatbønner helst Heinz
  • 1-2 ts buljong
  • Salt, pepper, cayennepepper og Tabasco elle lignende etter smak

La det putre i minimum 20 min. Kos dere!!!