by Aage Andre

FilemailWings


Hot Sauce:

(alle mål er “ca”)
– 1/2 flaske Trappey’s Red Devil Cayenne Pepper Sauce
– 1 spiseskje Worchestershire saus
– 1 spiseskje Rapsolje
– 1 teskje hvitløkssalt
– 1 dæsj ketchup(Heinz > Idun)

Blue Cheese Dressing:
– 1 del blue cheese(Blå Castello har blitt bevist veldig fin)
– 1 del majones (Salatmesterens majones er finfin. IKKE Mills)
– 1 del SETER-rømme
– 1 spiseskje hvitvinseddikk per halv pakke Blå Castello

Stek kyllingvinger som du ellers ville gjort, pluss noen minutter for å få de crispy.
Ha i en tett bolle sammen med hot sauce og rist for å blande saus og vinger.
Serveres med stangselleri.

Ha gjerne en ekstra bolle hot sauce for dipping ved siden av for “the complete experience” neste gang du må på do.