by Stian

Filemail – Enkel sending av store filer!

Etter en fest, ferie eller middag med gode venner sitter ofte flere av gjestene igjen med bilder fra begivenheten. I dag er størrelsen på ett enkelt bilde ofte flere megabyte, noe som gjør det svært vanskelig å sende disse bildene til hverandre via e-post vedlegg. Som regel har din eller mottakers e-post en begrensning på hvor stort vedlegget kan være – noe du kanskje ikke finner ut før etter den har stått lenge å sendt. Det er her online tjenester for sending av store filer kommer inn i bildet. Ved å bruke f.eks. Filemail.com er det lekende lett å dele bilder ved følgende steg:

  1. Velg mottakere
  2. Velg filene du ønsker å sende
  3. Klikk send!

How Filemail worksDet som skjer da er at filene dine blir lastet opp, mens du kan gjøre noe helt annet. Så snart filene er ferdig sendt vil mottakerne motta en e-post hvor det står en liten hilsen fra deg (valgfritt) i tillegg til en link som tar mottaker til en nedlastingsside. På denne siden kan de selv velge hvilke bilder de ønsker å laste ned – eller velge å laste ned alle bildene i en pakke. Når bildene er lastet ned så har du, i motsetning til bilder du laster ned fra bildetjenester som picasa eller facebook, alle bildene i full kvalitet! Ingen er vel interessert i lavoppløselige bilder som ikke en gang kan fremkalles?

Filemail.com er gratis og krever ingen registrering!

Tags: